Грав

Posted Leave a comment

Класа Тип Остатоци Совет Класа Врвен прво класен квалитет. Тип Бел крупен грав. Остатоци Може да содржи траги од глутен, соја и сусам. Совет Иако на гравот се извршени сите технолошки операции за чистење, ви советуваме да го измиете и истребите пред готвење.